Blog

Krmivo Belcando bez obilovin – německá kvalita pro vaše psy

28.11.21 | Magdalena Bischofová | 0 komentářů


Granule pro psy Belcando chutnají malým i velkým parťákům. Kvalitní ingredience zaručují to nejlepší pro zdraví vašeho psa.

Sdílet



Krmivo Belcando bez obilovin – německá kvalita pro vaše psy

Belcando – německá kvalita pro vaše psí parťáky

Na základě vlastní unikátní receptury vyrábí německá firma Bewital v Müsterlandu na pomezí holandských hranic jedny z nejkvalitnějších krmiv pro všechny náročné psí strávníky. Jejich krmivo pro psy Belcando bez obilovin zaručuje vyváženou a špičkovou kvalitu. Při výrobě využívají pouze dlouhodobě udržitelné metody produkce.

Rodinná tradice

Rodina zakladatele Bernharda Wiggera pracovala po staletí v zemědělství. To vedlo Bernharda k myšlence přivést na trh zdravé a přírodní krmivo pro čtyřnohé parťáky. V roce 1963 založil malý zemědělský podnik a během desetiletí se firma pod jeho vedením vypracovala mezi přední výrobce krmiv pro zvířata. V současnosti Bewital řídí syn Dr. Juergen Wigger se sestrou. Receptura krmiv Belcando, kterou za ta léta vyvinuli, je světově jedinečná a odráží komplexní nutriční koncept.

Jak se vyrábí krmiva pro psy značky Belcando?

Filozofií firmy je zachovat životní prostředí pro lidi i zvířata. Proto Bewital využívá maximálně obnovitelné zdroje, zplodiny pak čistí pomocí biofiltrace. Granule Belcando vyrábí jedinečnou metodou, při které se nepoužívá masokostní moučka –  energeticky náročná na výrobu. Používají výhradně čerstvé maso v kvalitě pro lidskou spotřebu, které si díky technologii výroby zachová plnou chuť a prospěšné živiny. Krmivo pro psy obsahuje přírodní antioxidanty, vysoký podíl vlákniny a probiotika pro správné trávení.

Součástí holistického nutričního konceptu každé receptury jsou také brusinky, chlorella nebo bylinky, které doplňují smysluplným způsobem její složení. Přitom Bewital nepoužívá konzervanty, chemická barviva ani dochucovadla. Protože Bewital miluje zvířata, podporuje kynologické kluby i pracoviště pro osoby se zdravotním postižením a je striktně proti pokusům na zvířatech. 

Volte vysoký podíl masa

Značka krmiv pro psy Belcando se od ostatních výrobců při výrobě granulí i masových konzerv odlišuje především pečlivým výběrem těch nejkvalitnějších surovin. Čerstvé maso v krmivu pro psy musí splňovat nejpřísnější požadavky a je testováno nezávislými subjekty i vlastní laboratoří. Jak o sobě zakladatelé firmy rádi říkají: "Vše u nás stojí na odpovědnosti k životnímu prostředí a na lásce k lidem i zvířatům." 

Superpotraviny pro kvalitní život

Krmiva Belcando se pyšní také velkým podílem blahodárných a zdraví prospěšných přísad, protože si jejich přední odborníci jsou moc dobře vědomi toho, že kvalita psí stravy přímo úměrně souvisí s kvalitou zdraví a délkou života vašeho parťáka. Výsledkem je krmivo, které díky holistickému (celostnímu) přístupu obsahuje přirozeně vyvážený koktejl toho nejzdravějšího. 

V granulích Belcando na vašeho psa čekají kromě vysokého podílu masa také moučka z hroznových jadérek, chia semínka, která jako vůbec první začalo Belcando přidávat do granulí, pivovarské kvasnice, amarant, lněné semínko, mořský krill a další cenné superpotraviny.

Láska k přírodě na prvním místě

I po letech při výrobě krmiv firma využívá výhradně vodní a sluneční energie. Nezpracovávají žádné vedlejší živočišné produkty a maso je testováno na přítomnost nežádoucích látek. Neprovádějí testy na zvířatech. V krmivu pro psy Belcando nenajdete také žádná barviva, konzervační látky, ani geneticky modifikované suroviny.

I pro nejvybíravější psy a jejich páníčky

Z krmiv značky Belcando si zkrátka vybere i mlsný psí jazýček. Mohlo by se zdát, že všechny ty super přísady nebudou nejnáročnějším gurmánům chutnat, ale opak je pravdou. Belcando psům opravdu chutná. 

Z krmiv pro psy Belcando se najedí také alergici a psi se speciálními výživovými nároky. Proto pečlivě čtěte složení jednotlivých produktů. Rádi vám pomůžeme také s výběrem krmiva na míru vašeho parťáka.

Vybírat můžete ze granulí s obilovinami, vhodných například pro psy v zátěži nebo velká a obří plemena, nebo bezobilných granulí pro psí alergiky nebo třeba špičkových masových konzerv. To vše najdete za mimořádně příznivou cenu v poměru ke kvalitě krmiv.

Nejste si jisti a potřebujete poradit?

Zeptejte se na cokoli od volby krmiva po péči o vašeho mazlíčka.

Bc. Pavel Stein
Výživový specialista
+420 608 480 009

Komentáře ke článku

0 komentářů

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál ..


Složení psích granulí a jak jej správně číst
Výživa

Složení psích granulí a jak jej správně číst

15.11.21 | Magdalena Bischofová

Etikety granulí pro psy mohou působit zmateně a je těžké se vyznat, co je nejlepší. Zjistěte, jak se zorientovat ve složení krmiv.

Přečíst článek
Pes a hovězí maso: Výhody a nevýhody
Výživa

Pes a hovězí maso: Výhody a nevýhody

18.05.22 | Magdalena Bischofová

Každý pes potřebuje ke svému životu maso. V čem je pro psa důležité hovězí maso a jak ho ve stravě používat?

Přečíst článek

Odborné poradenství
s výběrem krmiva

Zbaští to, jinak vyměníme

Kvalitní krmiva
s vysokým podílem masa

Tipy od veterinářů
i trenérů

Staň se členem
naší smečky

  • Snadné opakování objednávek
  • Přehledná historie nákupů a jednoduché vrácení zboží
  • Rychlejší nákup krmiva